Vijayshree - Golden Nag 7 Herbs, rökelsepinnar

Doft: Golden Nag 7 Herbs. Indisk, örtig doft. Sägs rena auran runt oss och ger en känsla av trygghet, lugn och välbefinnande. Enligt kunskapen om numerologi är sju numret av andlighet, skydd och lycka, det lockar kraft av förnyelse och rening.

Säljes per 1 styck förpackning om ca. 12 stycken rökelsepinnar. Rökelsehållare ingår ej, köpes separat. 

Brinntid: Brinntid för en sticka är cirka 30 minuter.

Hur du använder: Tänd pinnen och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd i änden av stickan så blåser du ut den/skakar den. Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller. Lämna aldrig tända rökelser obevakade. Håll utom räckhåll från barn. Ventilera väl, ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.

Märke: Vijayshree. 
Vijayshree har producerat traditionella och innovativa produkter sedan 1990. Vijayshree är tillverkare och exportörer av den kända Golden-serien av rökelsepinnar. Det finns tre tillverkningsenheter som täcker en 50 000 kvm yta, baserat i Bangalore (Södra Indien) med arbetare engagerade i den dagliga produktionsverksamheten, som producerar omkring trehundratusen paket per dag. De finaste kryddorna, örterna, blomextrakten, exotiska oljorna och andra naturliga ingredienser är noggrant utvalda och skickligt blandade för deras positiva inflytande. Sedan starten har Vijayshree startat, bidragit till och underhållit viktiga frivilligorganisationer och institutioner för bland annat barn och äldre.