Tulasi - Sandal Wood (Elephant), rökelsekoner

Doft: Sandal wood. Jordnära, varm och djup, träig och samtidigt söt med dämpade kryddor som kanel, kryddnejlika, jasmin, mysk m.m. Det finns något utpräglat indiskt med doften av sandelträ, som är djupt sammanvävt i indisk historia och kultur. En helig doft som kan användas för att ge kroppen energi och främja ett lugn inom sig. Lämna allt det negativa bakom dig när du tänder denna rökelse och gå in i ett tillstånd av avslappning. Främjar fokus och koncentration. Sandelträ är en av de mest populära världen över.

Säljes per 1 styck förpackning om ca 15 stycken rökelsekoner. En liten enkel rökelsehållare ingår.

Brinntid: Brinntid för en kon är cirka 20-25 minuter.

Hur du använder: Dessa koner är utan backflow-effekt. Placera konen på/i en rökelsehållare. Tänd konen i dess topp och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd så blåser du ut den. Efter konen brunnit färdigt blir det lite rester kvar, detta är naturliga oljor som du kan torka bort från din rökelsehållare efteråt. Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller. Lämna aldrig tända rökelser obevakade. Det blir varmt! Håll utom räckhåll från barn. Ventilera väl, ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.

Märke: Tulasi. Tulasi ingår i Sarathi Group, vilket är en tillverkare och exportör av rökelser, brännare och doftoljor av högsta kvalitet från Indien. Alla Agarbatti-märken som lanserats av gruppen har blivit synonyma med klass och perfektion. Detta rykte har förtjänats genom årtionden av hårt arbete och Sarathi Groups engagemang för affärsetik. Hos Sarathi är kvalitet inte bara något som de strävar efter; det är en arbetsfilosofi som är så djupt rotad att den har blivit en integrerad del av dess tradition. Kvalitet är första prioritet i varje steg i produktionsprocessen eftersom att den slutliga produkten endast kan vara av utmärkt kvalitet om kontroller har vidtagits i varje steg av rökelsetillverkningen och försäljningen. Deras expertteam arbetar konstant för att säkerställa kvalitet i varje led, från inköp av råmaterial till dokumentation och leverans av produkter. Deras mål är också att bevara originaliteten och autenticiteten hos varje enskild rökelse. Indisk kultur och arv är en del av denna autenticitet, som bara kan delas med världen om man bevarar renheten. De väcker känslor och minnen av en rik och vacker kultur. Det är med stolthet Tulasi/Sarathi Group kan dela denna kultur med världen i form av unika dofter som var och en berättar en historia och delar ett minne.