Satya - Traditional Ayurveda, rökelsepinnar

Doft: Traditional Ayurveda. Väldigt fin, örtig fräsch doft. Balanserande med en bas av sandelträ, djup, lite kryddig, träig och samtidigt söt. Traditional Ayurveda är perfekt att manifestera med och passar perfekt om du är intresserad av det spirituella och andliga. Ayurveda anses av många forskare vara den äldsta läkande vetenskapen, vilket gör denna traditionella rökelse till det första steget för dig att uppleva forntida Indiens helande visdom. Stödjer återhämtning och skapar en vårdande fredlig atmosfär för känslomässig, fysisk och andlig hälsa. 

Säljes per 1 styck förpackning om ca 12-14 stycken rökelsepinnar. Rökelsehållare ingår ej, köpes separat.

Brinntid: Brinntid för en sticka är cirka 30 minuter.

Hur du använder: Tänd pinnen och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd i änden av stickan så blåser du ut den/skakar den. Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller. Lämna aldrig tända rökelser obevakade. Håll utom räckhåll från barn. Ventilera väl, ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.

Märke: Satya (Shrinivas Sugandhalaya). Ett av världens mest kända och populära rökelseföretag. Ett djupt engagerat företag som arbetat med övervägande kvinnliga anställda baserat på tre generationer som arbetar under samma tak. Jobb på dess anläggning i Indien går ofta från mormödrar till mödrar till döttrar. De anställda är skickliga hantverkare, de är utbildade i det exakta måttet som krävs för att göra en perfekt och enhetlig pinne. Användningen av bambu i deras arbete säkerställer ett minimalt ekologiskt fotavtryck och är ett stort stöd för stamhantverkare. De anställda får sociala omkostnader och en god lön utöver arbetsutrustning, inklusive masker och handskar, ett företag som värnar om sina anställda.