Satya Sai Baba Combo Serie - Nag Champa & Aromatic Frankincense, rökelsepinnar

Doft: Nag Champa & Aromatic Frankincense. Satya's kombinationsbox där du får två olika sorters rökelser i ett.

Nag Champa. Varm, söt, jordnära och blommig doft. En doft av tropisk blomma med inslag av musk som framkallar känslor av avkoppling, positivitet och lugn. Mycket populär vid meditation och yoga. En av de bäst säljande sorterna världen över. 

Aromatic Frankincense. Jordnära doft med inslag av trä, samtidigt fruktig/söt, varm och lite kryddig. Hjälper din kropp att slappna av och lindra stress. Främjar känslor av avkoppling och ger dig tillbaka ny styrka. Namnet "Frankincense" kommer från "franc encens" som betyder kvalitetsrökelse/äkta rökelse på gammaldags franska.

Säljes per 1 styck förpackning om ca 12-14 stycken rökelsepinnar. Varav 6-7 stycken stickor är av sorten Nag Champa och 6-7 stycken är av sorten Aromatic Frankincense. Rökelsehållare ingår ej, köpes separat.

Brinntid: Brinntid för en sticka är cirka 30 minuter.

Hur du använder: Tänd pinnen och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd i änden av stickan så blåser du ut den/skakar den. Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller. Lämna aldrig tända rökelser obevakade. Håll utom räckhåll från barn. Ventilera väl, ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.

Märke: Satya (Shrinivas Sugandhalaya). Ett av världens mest kända och populära rökelseföretag. Ett djupt engagerat företag som arbetat med övervägande kvinnliga anställda baserat på tre generationer som arbetar under samma tak. Jobb på dess anläggning i Indien går ofta från mormödrar till mödrar till döttrar. De anställda är skickliga hantverkare, de är utbildade i det exakta måttet som krävs för att göra en perfekt och enhetlig pinne. Användningen av bambu i deras arbete säkerställer ett minimalt ekologiskt fotavtryck och är ett stort stöd för stamhantverkare. De anställda får sociala omkostnader och en god lön utöver arbetsutrustning, inklusive masker och handskar, ett företag som värnar om sina anställda.