Satya - Blue Sage, rökelsepinnar

Doft: Blue Sage. Blå Salvia kallas den på grund av dess färg när den blommar, men den går även under namnet Shasta Sage (Salvia Farinacea). Denna speciella sort av Salvia kommer från Mount Shasta-området i Kalifornien. Doften av Blå Salvia är mjukare och sötare än Vit Salvia. Den sägs ha en mer feminin energi. Feminin energi är inväntande och lugn, samtidigt mottaglig och öppen. Ett medvetet varande, en vila i nuet med acceptans, inkännande och öppenhet för allt som sker. Feminin energi arbetar för att ge dig nya tankar och idéer men även reflektion och vila.

Säljes per 1 styck förpackning om ca 12-14 stycken rökelsepinnar. Rökelsehållare ingår ej, köpes separat.

Brinntid: Brinntid för en sticka är cirka 30 minuter.

Hur du använder: Tänd pinnen och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd i änden av stickan så blåser du ut den/skakar den. Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller. Lämna aldrig tända rökelser obevakade. Håll utom räckhåll från barn. Ventilera väl, ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.

Märke: Satya (Shrinivas Sugandhalaya). Ett av världens mest kända och populära rökelseföretag. Ett djupt engagerat företag som arbetat med övervägande kvinnliga anställda baserat på tre generationer som arbetar under samma tak. Jobb på dess anläggning i Indien går ofta från mormödrar till mödrar till döttrar. De anställda är skickliga hantverkare, de är utbildade i det exakta måttet som krävs för att göra en perfekt och enhetlig pinne. Användningen av bambu i deras arbete säkerställer ett minimalt ekologiskt fotavtryck och är ett stort stöd för stamhantverkare. De anställda får sociala omkostnader och en god lön utöver arbetsutrustning, inklusive masker och handskar, ett företag som värnar om sina anställda.