HEM - Sandalwood, rökelsekoner backflow

Doft: Sandalwood. Jordnära, varm och djup, träig och samtidigt söt med dämpade kryddor som trä, kanel, kryddnejlika, jasmin, mysk m.m. Det finns något utpräglat indiskt med doften av sandelträ, som är djupt sammanvävt i indisk historia och kultur. En helig doft som kan användas för att ge kroppen energi och främja ett lugn inom sig. Lämna allt det negativa bakom dig när du tänder denna rökelse och gå in i ett tillstånd av avslappning. Främjar fokus och koncentration. Sandelträ är en av de mest populära världen över.

Säljes per 1 styck förpackning om ca 100 gram, vilket motsvarar ca 40 stycken rökelsekoner. Observera att rökelsehållare ingår ej, dessa köpes separat.

Brinntid: Brinntid för en kon är cirka 30 minuter.

Backflow - via lufthålen i konens botten rinner röken ner likt ett vattenfall och skapar en vacker lugnande effekt (se bild nr 2). Obs - måste användas tillsammans med rökelsehållare anpassad för backflow. Spana gärna in våra många backflow-hållare speciellt utformade för just denna typ av rökelsekoner med backflow-effekt!

Hur du använder: Placera konen på en rökelsehållare anpassad för backflow. Tänd konen i dess topp och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd så blåser du ut den. Efter konen brunnit färdigt blir det lite rester kvar, detta är naturliga oljor som du kan torka bort från din rökelsehållare efteråt. Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller. Lämna aldrig tända rökelser obevakade. Det blir varmt! Håll utom räckhåll från barn. Ventilera väl, ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.

Märke: HEM. HEM är bland de främsta globala ledarna inom tillverkning och export av rökelser. I över tre decennier har de skapat högkvalitativa rökelseprodukter till mer än 70 länder. De är kända och etablerade för dess kvalitetsprodukter. HEM har överösts med kärlek och utmärkelser över hela världen för sitt mångsidiga utbud av produkter. HEM har dessutom belönats med "Top Exporters"-märket för rökelsepinnar av "Export Promotion Council for Handicraft" (EPCH) tre gånger.