Goloka - Cinnamon, Eterisk olja Aromaterapi

Doft: Cinnamon. Rik, kryddig söt doft. En mycket fin doft av härlig Kanel! Kanel är en mycket populär och upplyftande doft som ger dig inre styrka, mod och beskydd. Kanel sägs locka till sig framgång, rikedom och välstånd.

Säljes per 1 styck förpackning om 10 ml eterisk olja.

Hur du använder: Eterisk olja. Tillsätt ett par droppar till en aromspridare ihop med vatten för att sprida dess behagliga doft i ett rum. Några droppar olja räcker för att du ska uppnå önskad effekt. Du kan även blanda ut dessa eteriska oljor med en basolja för att ta del av dess nyttoämnen via t.ex. massage eller smörja handlederna (pulspunkter). Eteriska oljor är mycket koncentrerade och ska inte användas outspädda på huden då eterisk olja är uppbyggda av mycket små molekyler. I hudvårdsprodukter är rekommenderad högsta dosering 1% eteriska oljor. I aromaterapimassage kan en något högre dosering användas. Även i produkter som sköljs av kan doseringen ökas något. Eterisk olja har många nyttiga hälsofördelar. Förvara på en kall och torr plats. Varning! Endast för extern användning. Förvaras åtskilt från barn och husdjur. Undvik ögonkontakt. Vid förtäring, sök omedelbart läkarvård. Avbryt användningen om något illamående, huvudvärk, yrsel eller allergisk reaktion uppstår.

Märke: Goloka. Goloka har funnits sedan början av 80-talet och har gett människor möjligheten till njutning av dess tradition att bränna rökelse på ett enkelt sätt. Goloka har engagerat sig i omfattande forskning och utveckling för tillverkning av rökelse i olika former utav experter som har mer än fyrtio års erfarenhet. Deras FoU-team har åkt runt i världen och pratat med olika grupper av människor för att förstå deras stilar och smaker baserat på de olika floran och mineraltillgångarna i just den regionen. Dofterna utvecklas i Goloka Seva Trusts labb i Bangalore, Indien, och tillverkas av en strikt granskad produktionsenhet. Golokas tillhandahåller naturliga produkter utan inblandning av syntetiska ingredienser vilket säkerställer säkerhets- och hälsofördelarna för alla kunder. Goloka är även en välkänd pionjär inom rökelsebranschen runt om i världen, de är inte bara kända för sin kvalitet och renhet, utan också för de initiativ som de hjälper till med. Goloka Seva Trust hjälper med många olika välgörenhetsaktiviteter.