Vit Salvia i kombination med Blå Salvia (Shasta Sage)

Rökelse av 100% naturlig äkta vit Salvia i kombination med Blå Salvia. Denna rökelse kombinerar rening och lugn, vilket ger en ny fin mjuk energi till rummet/platsen.

Blå Salvia kallas så på grund av dess färg när den blommar, men denna sort av Salvia går även under namnet Shasta Sage (Salvia Farinacea). Denna speciella sort av Salvia kommer från Mount Shasta-området i Kalifornien. Doften av Blå Salvia är mjukare och sötare än Vit Salvia. Den sägs ha en mer feminin energi. Feminin energi är inväntande och lugn, samtidigt mottaglig och öppen. Ett medvetet varande, en vila i nuet med acceptans, inkännande och öppenhet för allt som sker. Feminin energi arbetar för att ge dig nya tankar och idéer men även reflektion och vila.

När du tänder din Salvia har röken en ganska intensiv men uppfriskande örtig doft. Används för att rena t.ex. dina kristaller eller ett rum och få bort stillastående/negativ energi. Jobba med din egen intuition. Perfekt att använda före en meditation. Röken från salvia sägs ha en renande, lugnande och balanserande effekt på oss människor. Salvia är en av de mest använda medicinalväxterna bland urinvånarna i Nord- och Sydamerika och används i ”smudge” ritualer där röken sägs utgöra en barriär för negativa energier och andar. Vit Salvia växer främst i Mexiko och i Kalifornien.

Hur du använder: Du tänder ena änden av bunten & låter den brinna en stund. Därefter blåser du ut lågan, men låter det glöda. För sedan röken över det du vill rena. Du kan sedan släcka din Salvia på ett värmetåligt fat. Ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.


Ursprung: Kalifornien

Vikt: ca. 25-30 gram

Mått: ca. 10 cm

Säljes styckvis.