Palo Santo (Heligt trä), smudge med Dragons Blood

Rökelse av 100% naturlig äkta Palo Santo, i en kombination med Dragon's Blood. Dragon's blood är känt för dess starkt beskyddande egenskaper och förmågan att öka energier. En exotisk och söt arom som är perfekt för olika slags skyddsritualer, i kombination av Palo Santo ger den en perfekt reningsupplevelse med tillförsel av ny stärkande energi. Dragon’s Blood resin kommer från Croton Draco-trädet i Mexiko (Drakblodsträdet). Dragon's Blood resin har använts sedan antiken som traditionell medicin i olika kulturer runt om i världen. Det är känt för sina antivirala, antibakteriella och svampdödande egenskaper. Palo Santo kallas även för Heligt trä (Holy Wood/Sticks). Palo Santo har en söt och härlig frisk, ganska intensiv doft. Palo Santo beskrivs som citrus, trä och tall. Används för att rena t.ex. dina kristaller eller ett rum.

Hur du använder: Du tänder ena änden av pinnen & låter den brinna en stund. Därefter blåser du ut lågan, men låter det glöda. För sedan röken över det du vill rena. Du kan sedan släcka din Palo Santo på ett värmetåligt fat. Ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.

Viktigt att veta: Vår Palo Santo kommer från naturligt nerfallna träd, som således dött en naturlig död. De kommer ifrån Peru med certifikat & har torkat under många år för att få sin speciella doft. Dessa bidrar inte till regnskogsskövling eller förstörelse av skog & mark. Palo Santo har använts av Sydamerikas ursprungsbefolkningar, i olika former av ritualer sedan urminnes tider.


Ursprung: Peru

Vikt: 8-15 gram

Mått: 10-11 cm

Säljes per styck.