Palo Santo (Heligt trä) i kombination med Eukalyptus

Rökelse av 100% naturlig äkta Palo Santo, i en kombination med naturlig Eukalyptus. Eukalyptus är känd för sina uppfriskande och vitaliserande egenskaper. Mycket fin frisk doft som passar utmärkt till aromaterapi. Kombinationen av Palo Santo och Eukalyptus ger en aromatisk och stärkande unik upplevelse. Palo Santo kallas även för Heligt trä (Holy Wood/Sticks). Palo Santo har en söt och härlig frisk, ganska intensiv doft. Palo Santo beskrivs som citrus, trä och tall. Används för att rena t.ex. dina kristaller eller ett rum.

Hur du använder: Du tänder ena änden av pinnen & låter den brinna en stund. Därefter blåser du ut lågan, men låter det glöda. För sedan röken över det du vill rena. Du kan sedan släcka din Palo Santo på ett värmetåligt fat. Ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.

Viktigt att veta: Vår Palo Santo kommer från naturligt nerfallna träd, som således dött en naturlig död. De kommer ifrån Peru med certifikat & har torkat under många år för att få sin speciella doft. Dessa bidrar inte till regnskogsskövling eller förstörelse av skog & mark. Palo Santo har använts av Sydamerikas ursprungsbefolkningar, i olika former av ritualer sedan urminnes tider.


Ursprung: Peru

Vikt: 15-25 gram

Mått: 10 cm

Säljes per styck.