Herb & Earth - Matcha, rökelsepinnar

Doft: Matcha. Uppfriskande och mjuk örtig doft. Dessa stickor har en mycket tunn bambupinne vilket gör att de brinner med en låg rökutveckling och ger en behaglig doftförnimmelse. De är skapade med jordens naturliga välsignelser och kommer att lägga till den perfekta touchen av en underbar doft till ditt hem. Tillverkad med noggrant utvalda växtbaserade dofter, 100% naturliga. Njut av tidens gång och låt din kropp och själ sakta varva ner. 

Säljes per 1 styck förpackning om ca 20 stycken rökelsepinnar. Rökelsehållare ingår ej.

Brinntid: Brinntid för en sticka är cirka 30 minuter.

Hur du använder: Tänd pinnen och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd i änden av stickan så blåser du ut den/skakar den. Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller. Lämna aldrig tända rökelser obevakade. Håll utom räckhåll från barn. Ventilera väl, ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.

Märke: Herb & Earth (Nippon Kodo). Nippon Kodo har över 400 års erfarenhet av att förvandla de bästa naturliga råvarorna till utsökta och väldoftande rökelser. Kärleksfullt tillverkade rökelser kända världen över, i en anda av ceremoni och mindfulness efter Japanska traditioner. Innehåller endast fina, naturliga botaniska ingredienser som eteriska oljor, växthartser, doftande träpulver och blomblad. Nippon Kodo's olika sorter av delikata rökelser är en av de absolut bäst säljande. Perfekt för daglig användning. Nippon Kodo har ett stort engagemang kring skogsbruket och miljön i Sydöstra Asien för att hjälpa till att skydda de områden där de hämtar sina råvaror.